“Economische voorspoed wordt gehinderd door industrieĆ«n waarvan de gevestigde belangen zo groot zijn, dat zij iedere vernieuwing verstikken. De financiĆ«le industrie is waarschijnlijk een goed voorbeeld.”

John Kay

Derivaten

Vanzelfsprekend heeft de Kunst Reserve Bank ook afgeleide producten. Bij ons zijn dat alleen geen schimmige speculaties met fictieve waarden, maar tastbare goederen waarmee je werkelijk iets in huis haalt.

Ledenmunt

Iedereen die een reservemunt bezit, is tevens lid en mede-eigenaar van de coöperatieve Kunst Reserve Bank. Kunt u zich geen reservemunt veroorloven, maar wilt u het experiment wel steunen? Dan kunt u ook gewoon lid worden van de coöperatie. Het lidmaatschap geldt voor het leven en komt in de vorm van een ledenmunt ontworpen door Melle Hammer.

Zolang het experiment loopt, krijgt u als filiaalhouder een bonus van 10% voor iedere munt die via uw filiaal wordt besteld. Stelt u uw filiaal ook open voor publiek dan wordt dit zelfs verhoogd tot 20%!

Ledenmunt:

  • Kunstenaar: Melle Hammer
  • Afmeting: Ø 50 mm / 3 mm
  • Materiaal: messing
De ledenmunt valt buiten het experiment en dient enkel als lidmaatschapsbewijs van de coöperatieve Kunst Reserve Bank. Deze munt kan dus niet met 10% rente worden teruggewisseld, maar geeft wel recht op een stem tijdens de jaarvergadering.
 

Helaas zijn de Filiaalmappen niet meer leverbaar. U ontvangt wel een aantal bank-parafernalia

  • Filiaaldisplay voor de munt
  • Filiaalbordje voor op de deur
  • Pen, calculator, visitekaartjes, handleiding, flyers etc

€ 25.00 (€ 20.66 excl. BTW)

terug naar overzicht

Coöperatie Kunst Reserve Bank — Overtoom 256, 1054JA Amsterdam — T. 06 1226 3331 — info@kunstreservebank.nl