“Lenin had zeker gelijk. Er is geen subtielere, zekerder manier om het fundament van een samenleving te ondergraven dan door ondermijning van de munteenheid.”

John Maynard Keynes

Jaar:

Nieuws


KRB naar op Kunst10daagse Bergen

dinsdag 10 oktober 2017

Op uitnodiging van Dick Min, neemt de Kunst Reserve Bank deel aan de Kunst10daagse in Bergen. In een voormalige fabriekshal van het aannemersbedrijf Gebr. Min zal ook de geldpers worden geïnstalleerd. Hiermee kunnen bezoekers in de weekeinden van 21/22 en 28/29 onder begeleiding zelf munten slaan.

Normale prijs is € 100 p/munt maar leden krijgen 50% korting. Munten worden verkocht zolang de voorraad strekt dus laat ons tijdig weten als u specifieke munten wilt hebben, dan reserveren wij die voor u.

 

ZATERDAG 21 OKT. 17:00 uur
OFFICIËLE OPENING

De KRB is onderdeel van de groepstentoonstelling MINUS die zaterdag officieel zal worden geopend. Maar u bent vanzelfsprekend de hele dag van harte welkom voor een hapje en een drankje op de Jan Apeldoornweg 4-6 Bergen.

Parkeren op of nabij het MINUS-terrein is geen probleem. Tijdens de Kunst10daagse kunt u ook gratis parkeren bij Sportcomplex De Kiefthoek. Vanaf het dorpsplein Bergen rijdt een hop-on hop-off bus naar het MINUS-terrein.

MINUS

 Comité van aanbeveling

Herman WijffelsProf.dr. H.H.F. Wijffels, voormalig voorzitter van de Rabobank, voorzitter van de SER en Nederlandse bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington. Herman Wijffels is momenteel hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ aan de Universiteit Utrecht.

Arnold HeertjeProf.dr. A. Heertje, emiritus hoogleraar staathuishoudkunde aan de juridische faculteit van de Universiteit van Amsterdam. Tevens bijzonder hoogleraar in de geschiedenis van de economische wetenschap en lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen.

Rick van der PloegProf.dr. F. van der Ploeg, staatssecretaris voor cultuur en media in het Kabinet-Kok II. Rick van der Ploeg is tegenwoordig hoogleraar economie, University of Oxford en hoogleraar politieke economie, Amsterdam School of Economics, Universiteit van Amsterdam.

Coöperatie Kunst Reserve Bank — Overtoom 256, 1054JA Amsterdam — T. 06 1226 3331 — info@kunstreservebank.nl