Nederlands English Twitter Facebook 
ARS PECUNIAE MAGISTRA
inlog klanten & filiaalhouders

  wachtwoord vergeten?
Winkelmandje 0 producten in uw 

“De manier waarop banken geld creŽren is zo simpel dat je er met je verstand niet bij kan.”

J. K. Galbraith

Agenda

Presentatie nieuwe munt Doina Kraal in FOAM

Datum:donderdag 27 november 2014
Tijd:17:30 uur
Locatie:FOAM Keizersgracht 609 Amsterdam

De nieuwe munt van de KRB is ontworpen door Doina Kraal. De munt gaat deel uitmaken van het project Touche-à-Tout. Op donderdag 27 november zal tijdens de officiële kickoff van dit project in museum FOAM de nieuwe munt worden gepresenteerd.

Touche-à-Tout is een draagbare installatie die door de kunstenaar zal worden vervoerd tijdens een reis over vijf continenten. De sporen die de afgelegde reis achterlaat, zullen zichtbaar worden in het werk. Iedere plek die wordt aangedaan zal leiden tot een nieuw werk.

Comité van aanbeveling

Herman WijffelsProf.dr. H.H.F. Wijffels, voormalig voorzitter van de Rabobank, voorzitter van de SER en Nederlandse bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington. Herman Wijffels is momenteel hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ aan de Universiteit Utrecht.

Arnold HeertjeProf.dr. A. Heertje, emiritus hoogleraar staathuishoudkunde aan de juridische faculteit van de Universiteit van Amsterdam. Tevens bijzonder hoogleraar in de geschiedenis van de economische wetenschap en lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen.

Rick van der PloegProf.dr. F. van der Ploeg, staatssecretaris voor cultuur en media in het Kabinet-Kok II. Rick van der Ploeg is tegenwoordig hoogleraar economie, University of Oxford en hoogleraar politieke economie, Amsterdam School of Economics, Universiteit van Amsterdam.

Coöperatie Kunst Reserve Bank — Overtoom 256, 1054JA Amsterdam — T. 06 1226 3331 — info@kunstreservebank.nl