Nederlands English Twitter Facebook 
ARS PECUNIAE MAGISTRA
inlog klanten & filiaalhouders

  wachtwoord vergeten?
Winkelmandje 0 producten in uw 

“Iedereen kan geld maken. De truc is om het geaccepteerd te laten worden.”

Hyman P. Minsky

Agenda

Tentoonstelling KRB in Art Kitchen, Amsterdam

Datum:vrijdag 29 april 16:00 uur t/m zaterdag 14 mei 18:00 uur
Locatie:Art Kitchen gallery Hemonylaan 6a 1074 BE Amsterdam

Van 29 April t/m 14 Mei vindt er in de Art Kitchen Gallery in de Amsterdamse Pijp een expositie over de Kunst Reserve Bank plaats. De expositie bevat materiaal dat de afgelopen jaren door en rond de bank is geproduceerd: vanzelfsprekend alle munten, maar ook video\'s, affiches, houtsneden, achtergrondinformatie over de kunstenaars, artikelen in media, etc.

Bij de opening op vrijdag 29 April zal Ron Peperkamp een presentatie geven over de achtergrond van het monetaire experiment.

In de Art Kitchen wordt vanouds een relatie tussen kunst en voedsel gelegd. De opening wordt daarom omlijst met presentaties van o.a. Harry Ruhé (over zijn wijn-kunstcollectie) en de Amerikaanse mediakunstenaar Geoffrey Lillemon over zijn nieuwste werk. Aansluitend kunt u ook deelnemen aan de wijnproeverij van het Italiaanse wijnproject La Porrocchiale.

 

Hemonylaan 6a
1074 BE Amsterdam

M +31 (0)6 22803829
W www.artkitchen.nl
E info@artkitchen.nl

Openingstijden: Wo t/m Za van 13:00-18:00

Comité van aanbeveling

Herman WijffelsProf.dr. H.H.F. Wijffels, voormalig voorzitter van de Rabobank, voorzitter van de SER en Nederlandse bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington. Herman Wijffels is momenteel hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ aan de Universiteit Utrecht.

Arnold HeertjeProf.dr. A. Heertje, emiritus hoogleraar staathuishoudkunde aan de juridische faculteit van de Universiteit van Amsterdam. Tevens bijzonder hoogleraar in de geschiedenis van de economische wetenschap en lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen.

Rick van der PloegProf.dr. F. van der Ploeg, staatssecretaris voor cultuur en media in het Kabinet-Kok II. Rick van der Ploeg is tegenwoordig hoogleraar economie, University of Oxford en hoogleraar politieke economie, Amsterdam School of Economics, Universiteit van Amsterdam.

Coöperatie Kunst Reserve Bank — Overtoom 256, 1054JA Amsterdam — T. 06 1226 3331 — info@kunstreservebank.nl